Program lagging

Please use this part to report bugs & errors, ask questions & "How to..."
Post Reply
julzipall
Posts: 1
Joined: 13 Jun 2019, 20:55

Program lagging

Post by julzipall » 13 Aug 2019, 16:11

Subject : Others

Hello,

My TvPaint has started to run extremely slow. I was animating a week ago and I was able to move through the frames effortlessly, now my program is lagging. It takes me forever to move through frames. When I open older files they run just fine, but the new files run slow. I don’t know what the change is.

I have the Standard Edition - I’m operating on a Mac Mojave 10.14 - Processor 2.6Ghz - Memory 8GB 1600 MHZ . (Also, I can't find more info about the version of TVPaint I have. It's Says TVPaint Pro 11 - that's all it'll give me.

The file sizes are very small and operating with an upload of 12 frames per second with a total of 25 frames per project.

I have a project I need to complete my Thursday.

Please help.

Julia

User avatar
D.T. Nethery
Posts: 2490
Joined: 27 Sep 2006, 19:19

Re: Old TVPaint on New Mac

Post by D.T. Nethery » 13 Aug 2019, 22:53

julzipall wrote:
13 Aug 2019, 16:11
I can't find more info about the version of TVPaint I have. It's Says TVPaint Pro 11 - that's all it'll give me.
Look under the Help Menu > About TVPaint Animation. That will show the version number. The most up-to-date version is 11.0.8. If yours is a lower number try logging in to your TVPaint account to download and install the update to 11.0.8 to see if that helps.
MAC OS 10.12.6 , Macbook Pro Retina 15-inch, Mid 2015,
2.5 GHz Intel Core i7, 16 GB Memory , TVPaint PRO 11.0.8, 64bit -
Wacom Cintiq 21 UX - Wacom Intuos Pro 5 - driver version 6.3.20-8

Post Reply